Okay, so sis in love dgn rancangan Everyday Gourmet. Dalam satu episod, Chef Justine share resepi aiskrim teh hijau yg menyihatkan! Guilt-free gitew..
Jom check out resepi!
Bahan-bahan:
💗3 biji pisang
💗1/2 cawan susu badam atau susu lowfat
💗1 tbs serbuk teh hijau
Cara-cara:
Campurkan ketiga-tiga bahan dan blend sampai halus. Simpan di dalam bekas kedap udara, dan letak dulu dalam freezer dalam 20 minit. Pastu boleh la scoop dan hidang! Mudahkan?
Jom check out resepi!
Bahan-bahan:
💗3 biji pisang
💗1/2 cawan susu badam atau susu lowfat
💗1 tbs serbuk teh hijau
Cara-cara:
Campurkan ketiga-tiga bahan dan blend sampai halus. Simpan di dalam bekas kedap udara, dan letak dulu dalam freezer dalam 20 minit. Pastu boleh la scoop dan hidang! Mudahkan?
Comments
Post a Comment